Het merkverhaal van OxygenCeuticals

OxygenCeuticals, een merk dat synoniem is geworden voor effectieve, betrouwbare voor- en nazorg voor dermatologische procedures en met zuurstof doordrenkte huidverzorgingstechnologie, werd in 2003 opgericht door CEO Jisan Woo.

De heer Woo merkte dat de trend van esthetische dermatologie steeds populairder werd en zelfs die van de medische diensten overtrof. Hij zag echter ook een gat in het esthetische vak. Cliënten kregen niet voldoende nabehandeling of diensten om hun huid goed te verzorgen na invasieve procedures zoals microneedling of laserbehandelingen, waardoor ze vaak een beschadigde, geïrriteerde huid achterlieten.

Hij kende ook de voordelen van met zuurstof doordrenkte huidverzorging die hij aan klanten overal ter wereld kon bieden. Daarom richtte hij OxygenCeuticals op, waarbij hij streefde naar de harmonieuze combinatie van zuurstof en op cosmeceutische wetenschap gebaseerde huidverzorging, gericht op zorg na de procedure.

OxygenCeuticals combineert de essentie van pure zuurstof en actieve cosmeceuticals om de gevoelige huid effectief te kalmeren en de vitaliteit van de huid te doen herleven.

De belangrijkste filosofie van OxygenCeuticals is om zich op één ding te concentreren en de beste te zijn. Daarom is het een van de meest bekende en vertrouwde op zuurstof gebaseerde huidverzorgingsmerken, met meer dan 700 klinieken voor esthetische dermatologie die gebruik maken van zijn producten en technologie.

OxygenCeuticals gelooft in de therapeutische voordelen van zuurstof en geïntegreerde huidverzorging. Haar missie, om leven in de huid van hun klanten te blazen, heeft zich verspreid naar meer dan 30 landen over de hele wereld. Steeds meer mensen leren hoe betrouwbaar de unieke en innovatieve benadering van huidverzorging van OxygenCeuticals is.

Het is geen geheim dat OxygenCeuticals blijft bloeien en uitgroeien tot een van ’s werelds beste op zuurstof gebaseerde huidverzorgingsmerken. De toekomst kent nog veel onzekerheden, maar het succes van OxygenCeuticals staat in steen geschreven.