COSRX-merkleider in Koreaanse cosmetica

Over het merk Cosrx

Cosrx is een van de best verkopende Koreaanse huidverzorgingsmerken. De naam van het bedrijf is een combinatie van twee woorden, Cosmetica en RX (RX is een Engelse afkorting voor het woord recept). Cosrx zou dus vertaald kunnen worden als “Cosmetisch Recept”. De producten van dit merk kenmerken zich doordat ze proberen huidproblemen en imperfecties aan te pakken en “genezen”. Ze bedekken huidproblemen niet, ze lossen ze op.

Cosrx is opgericht in 2013, met als doel te voldoen aan de behoeften van klanten. Klantfeedback is vandaag de dag nog steeds erg belangrijk voor het bedrijf. Alle Cosrx-producten worden rechtstreeks in Zuid-Korea vervaardigd en worden niet op dieren getest.

Producten van dit merk die het proberen waard zijn

Cosrx-producten kenmerken zich doordat ze weinig ingrediënten bevatten. Je zult gewoon geen onnodige ingrediënten in hen vinden. Wat erin zit, is zo effectief en natuurlijk mogelijk. Wat moet je zeker proberen?

  • COSRX reinigingspleisters die de genezing van acne versnellen, de verspreiding van bacteriën voorkomen en de herhaling van infecties voorkomen.
  • Geavanceerde Slak 96 Mucin Power Essence hydraterende essence, die slakkenextract bevat en geschikt is voor alle huidtypes. De essence hydrateert, regenereert en verzacht de huid.
  • COSRX Anti-Blackhead Cleansing Water BHA Blackhead Power Liquid Toner. Het product voorkomt mee-eters en acnevorming, reguleert de talgproductie.
  • COSRX Cleansing Foam Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, die Salicylzuur bevat, bestrijdt mee-eters, reinigt de huid prachtig zonder deze uit te drogen.