Everything What Your Skin Will Love

Prebiotic Caring Toner

Deze tonic is een beschermer van het microbioom van de huid. Het gaat verder dan dat door het regeneratieve proces te versnellen, verzachtende verlichting te bieden bij eczeem en de impact van bacteriële acne aanzienlijk te verminderen. Het resultaat? Een huid die niet alleen in balans is, maar ook van binnenuit gerevitaliseerd. SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Prebiotic Caring Toner integreert naadloos in uw routine en verhoogt de werking van uw crème, waardoor een extra laagje verfijning wordt toegevoegd aan uw huidverzorgingsritueel. De unieke behoeften van uw huid bepalen de wijze van gebruik, en deze tonic is volledig aanpasbaar aan alle huidtypes.

Multifunctioneel: De ultralichte emulsieformule maakt het mogelijk om deze toner op twee manieren te gebruiken:

SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Prebiotic Caring Toner kan verschillende functies vervullen, namelijk toner, serum en crème. Afhankelijk van uw huidtype kiest u de juiste applicatiemethode voor u.

Droge huid – aanbrengen voordat u een vochtinbrengende crème aanbrengt. Vervolgens werkt het tonicum als serum. De crème krijgt sterkere huidsverzorgingseigenschappen zonder extra belasting. Het product werkt perfect als het vóór SPF wordt aangebracht. 

Gecombineerd huidgebruik op alle mogelijke manieren. Dat wil zeggen, op de T – zone, die niet zoveel vocht nodig heeft. Maar degene die het meest aanspreekt is de plaatselijke toepassing. Gebruik voor de overige zones een traditionele crème 

Vette huid – de ideale crème. Het zorgt ervoor dat de teint overdag niet glinstert en zorgt ‘ s nachts voor voldoende hydratatie. U hoeft niet meerdere producten te gebruiken.

Als Toner: Breng het aan met een wattenschijfje na het reinigen van je gezicht.

Als Serum: Gebruik het als een serum om de werking van je crème te versterken.

Resultaten: De SkinTra Prebiotic Caring Toner zorgt voor:

  • Verzorging van het microbioom.
  • Hydratatie en voeding.
  • Kalmering van irritaties.
  • Verheldering van verkleuringen.
  • Een gladde huid.

Duurzaamheid: Door dit product te kopen, draag je bij aan het planten van 0,5 m² bos!

Belangrijkste ingredienten:

Squalaan – equivalent aan menselijk squaleen dat deel uitmaakt van talg en intercellulair cement. Het biedt bescherming voor de huid tegen schadelijke effecten van de vrije radicalen. Het verzacht en verbetert de elasticiteit van de huid.

Galactomyces Ferment – Filtraat 5% is een bijproduct van het gistfermentatieproces. Dit ingrediënt ondersteunt de regeneratie van de huid, kalmeert eczeem en vermindert bacteriële acne. Het hydrateerd diep en reguleerd het fysiologische exfoliatieproces.

Azeloglycine 3% – een combinatie van azelaïnezuur en glycine. Het helpt bij het voorkomen en verhelderen van hyperpigmentatie zonder peeling te veroorzaken. Het reguleert de talgklieren en minimaliseert bovendien door de antibacteriele eigenschappen het aantal puisjes dat zich vormt. Het is een antioxidant die de oxidatie van de talg en de activiteit van de vrije radicalen vermindert. Het heeft een ontstekingsremmende werking.

Saccharide – isomeraat 2% – een polysacharide- Het hydrateert diep en handhaaft het juiste niveau van hydratatie van de huid. Vermindert droogheid, irritatie en jeuk.

Niacynamide 2% – vitamine B3 – een ingrediënt met multidirectionele eigenschappen. Het versnelt de regeneratie, hydrateert en kalmeert ontstekingen. Vermindert de talgproductie en melaninesynthese.

Inuline 2% – een prebioticum dat de groei van de fysiologische huidmicroflora stimuleert en de allergene potentie van cosmetica vermindert met een zuur of alkalisch pH. Het vermindert de activiteit van bacterieel eczeem en verzacht irritaties.

Beta-Glucan – een polysacharide dat diep in de huid doordringt. Het hydrateert sterk, minimaliseert ruwheid. Bovendien beschermt het tegen schade door vrije radicalen, vertraagt het vroegtijdige veroudering en bevordert het regeneratieprocessen.

Black BeeOme™-poeder – een gepatenteerd ingrediënt gewonnen uit gefermenteerde zwarte bijenhoning uit Zwitserland. Hersteld de microflora van de huid. Verbetert het hydratatieniveau en de elasticitateit en vermindert de overproductie van talg, waardoor het zogenaamde “littekenen” wordt voorkomen.

Allantoïne een derivaat van urinezuur – bevordert de regeneratie, hydrateert diep.